HAIGUSI ENNETAV TOITUMINE
Nr. 30 / August 2019Seekordseski numbris keskendume jätkuvalt toitumisteraapia praktilisele rakendamisele. Teeme seda võimalikult lihtsalt ja konkreetselt, et hõlbustada tervislike söömisharjumuste kujundamist ja igapäevast järgimist. Toome näiteid ja anname praktilisi juhiseid, mis aitavad kogu protsessi huvitavaks ja meeldivaks muuta. Sööge õigesti ja teie organism on tugevam, suudab haigustega paremini toime tulla ja mitmeid tervisehädasid, eeskätt tänapäevaseid nn tsivilisatsioonitõbesid ennetada.
Vaata ka uuendatud ja ajakohastatud artikleid uuelt kodulehelt www.tervisekool.ee/toitumisteraapia
Artiklid:
* Tervislik, haigusi ennetav toitumine
* Vähiriski vähendamine toitumise abil
* Kuidas igapäevane toitumine tervislikumaks muuta
* Tervislik maiustamine (mitmete illustreerivate retseptidega)
* Miks on fermenteeritud ehk hapendatud toidud head?
* Minu pikk teekond tervisliku toitumiseni
* Kas ja miks peaks punase liha tarbimist vähendama?
* Uuri toidutalumatust
* Mitu korda päevas süüa?
* Kas toidulisandite tarbimine on kahjulik?
Lisaks rohesti tervislikke retsepte igaks toidukorraks meie toitumisnõustajatelt.