
Toiduainete tervistav toime
Autor: Annely Soots. Teame, et toit võib nii ravida kui ka haigeks teha. Kunagi varem pole inimesed tarbinud nii palju tööstuslikult töödeldud toitu, lihatooteid ja suhkrut, ning juba mõnda aega on selge, et niisugune nn läänelik toitumisviis seondub mitmete krooniliste haigustega. Meie keha vajab nii lihast saadavaid valke kui ka magusas leiduvaid süsivesikuid. Samas viib mistahes toiduga liialdamine, nagu ka elutähtsate toitainete puudus terviseprobleemideni. Raamat “Toiduainete tervistav toime” kirjeldab nii tuntud kui ka vähem tuntud toiduaineid, keskendudes nende toitainetesisaldusele ja tervisemõjule. Lisaks leiad vastuse küsimusele, millised on tõeliselt toitainetetihedad toiduained. Selle raamatu abil on võimalik muuta oma toidulaud rikkalikumaks, mitmekesisemaks ja tervislikumaks. Raamatu hinnas sisaldub saatekulu.